Blogg

Nytt balsam

3 jan 2014

Hej på er!

Ta en titt på detta balsam: http://www.bangerhead.se/sv/artiklar/maria-nila-palette-conditioner-luminous-color-300ml.html

Maria Nila Palett Conditioner Luminous Color

Ett riktigt bra balsam, som dessutom är sulfat- och parabenfritt! Det är tillverkat i Sverige och du kan köpa en flaska på 300ml för 179 kr!

Sulfater

16 dec 2013

Vi har nu skrivit ett nytt inlägg om sulfater i balsam och vad som gäller vid balsammetoden. Du hittar inlägget här: sulfater i balsam

Nytt material

1 dec 2013

Hej,

Vi har tänkt fylla upp sidan med en del nytt material den närmsta veckan. Ämnen vi har tänkt skriva om är bland annat innehåll i balsam, sulfater och ekologiska balsam. Det finns även förslag på att ta upp idén om att tvätta håret med såpa första gången före balsammetoden.

Kika tillbaka hit om några dagar!

Tävlingsdags!!!

14 nov 2013

Hallå där!

Ni har väl inte missat att vi just nu kör igång en tävling här på balsammetoden.n.nu. Tävlingen går ut på att du som bloggare skriver ett inlägg om balsammetoden, och sedan länkar du till vår sida! Den 31 december avslutas tävlingen och då slumpar vi ut en lycklig vinnare som vinner ett grymt schysst balsam värde 249kr!

Ta en titt på tävlingen!!

Vilket balsam för balsammetoden

26 sep 2013

Hallå där!

 

Har under de senaste 4 veckorna prövat mig ett alldeles nytt balsam! Det är ett mycket prisvärt balsam med god kvalité. Det ger inte precis samma känsla som mitt favoritbalsam, men det är fortsatt ett balsam som jag rekommenderar er. Du finner balsamet här: Lanxa Healing Strength Manuka Honey Conditioner.

 

Lycka till med balsammetoden!

Mitt favoritbalsam!

20 maj 2013

Hej!


Hoppas ni tycker om hemsidan och att den hjälper er i därute i hår-dungeln! Jag har en mycket glad nyhet att berätta och det är att jag har hittat ett nytt favoritbalsam! Jag har länge använt Rainforest Volumising Conditioner från thebodyshop.se, vilket jag fortfarande tycker är ett kanonbalsam och ett perfekt instegsbalsam med tanke på det låga priset, men det nya jag har hittat och nu använt de senaste 2 månaderna är helt underbart.

Mitt nya favoritbalsam heter Redken All Soft Conditioner, det finns att köpa här på bangerhead.se. (Det är just nu även på rea så jag har redan beställt hem två flaskor!...). Det är helt perfekt för mitt hår och det märktes tydligt efter bara 1 vecka att det gjorde skillnad!


Har ni tips på erat favoritbalsam så lämna en kommentar här nere!

 

Over and out!

Balsammetoden

20 mar 2013

Balsammetoden är precis vad denna blogg ska handla om. En metod med endast balsam för att få det perfekta håret! Att få fint hår är inte längre en hemlighet. Skippa schampoot och ersätt det med balsam, balsammetoden helt enkelt! Vilken bra metod